Кадър U.S. NavyВзрив до американският самолетоносач USS Gerald R. Ford.Корабът

...
Кадър U.S. NavyВзрив до американският самолетоносач USS Gerald R. Ford.Корабът
Коментари Харесай

Мощен взрив до американски самолетоносач

Кадър U.S. Navy

Взрив до американският самолетоносач USS Gerald R. Ford.

Корабът сполучливо приключи първото планувано взривно събитие като част от Full Ship Shock Trials (FSST).
Първият в класа самолетоносач е планиран благодарение на усъвършенствани способи за компютърно моделиране, тестване и разбор, с цел да се подсигурява, че корабът е резистентен, с цел да издържи на бойни условия, и тези шокови тествания дават данни, употребявани за потвърждаване на ударната неотстъпчивост на кораба.





Шоковите тествания на Ford се организират край Източното крайбрежие на Съединените щати, в границите на стеснен график, който дава отговор на условията за околната среда, като се съблюдават известните модели на миграция на морския живот в тестовата зона. Военноморските сили също са употребявали обширни протоколи в целия FSST, с цел да подсигуряват сигурността на военния и цивилния личен състав, участващ в еволюцията на тестванията.

Ford е най-новият и най-модерният самолетоносач във Военноморски сили на Съединени американски щати. Корабът завърши сполучливия 18-месечен интервал на тестване и тествания след доставка през април, по време на който екипажът извърши всички нужни проби, извърши планувани усъвършенствания и поддръжка предварително и научи скъпи уроци за повишение на надеждността на системите. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР