Кадър TwitterНай-малко 71 души са загинали и 28 все още

...
Кадър TwitterНай-малко 71 души са загинали и 28 все още
Коментари Харесай

Ферибот потъна в река Тигър - над 70 жертви?

Кадър Twitter

Най-малко 71 души са починали и 28 към момента са в неопределеност при потъването на ферибот в река Тигър край северноираксия град Мосул,  където доста фамилии честваха празника на Науръз – кюрдската Нова година. Това оповестява чиновник на вътрешното министерство на страната, поискал анонимност, предават  Франс прес и „ Фигаро ”, предава Нова тв.

``
реклама

Той добавя, че " Гражданската защита ” на страната  е преброила 71 мъртви тела след потъването на плавателния съд. В него са пътували фамилии с деца, посещаващи туристически комплекс в Мосул.

Според чиновник на службите за сигурност в Ирак фериботът е потопен в реката поради претоварване. На него е имало над 100 души. Пътнците пресичали реката в посока към озеленените паркове, където фамилиите обичайно вършат пикници за Науръз.След мощни дъждове през последните дни управляващите започнаха източване на язовир край Мосул и издадоха предизвестие за заплаха край крайбрежията на Тигър поради фрапантно повишение на равнището на водата на реката. Според източника от службите за сигурност това също асъдействало за потъването на плавателния  съд.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР