Кадър TwitterМного хора имат проблеми с запомнянето на имена, но

...
Кадър TwitterМного хора имат проблеми с запомнянето на имена, но
Коментари Харесай

Тръмп не помни имена! Ето как нарече главния изпълнителен директор на Apple

Кадър Twitter

Много хора имат проблеми с запомнянето на имена, само че Доналд Тръмп като че ли оглавява класацията, написа RT. Така Тръмп измисли ново име на основния изпълнителен шеф на Apple Тим Кук.

``
реклама

Тръмп назовава основен изпълнителен шеф на Apple и една от най-разпознаваемите фигури в технологията Тим Кук " Тим Ябълка " на последната им среща пред пресата. 

- Много го оценяваме, Тим Ябълка - сподели Тръмп, до момента в който седеше до Кук, който имаше табелка с име на хартия пред него, на която ясно се четеше „ Тим Кук “.

Това в действителност не е първият път, когато президентът е сбъркал второто име на индивида с името на компанията, за която работи. През март 2018 година Тръмп назова изпълнителния шеф на Lockheed Martin Марилин Хюсън „ Марилин Локхийд “, до момента в който показва компанията в Белия дом.

Дори личните чиновници на Тръмп не са освободени от нов избор на име, той неведнъж е посочвал своя консултант по националната сигурност като „ Майк “ Болтън, вместо Джон.

Очевидно тази особена неточност е обща за бедния Джон-не-Майк Болтън. Според " Ню Йорк таймс ", той " няма същите връзки с господин Тръмп, който имаше с господин Буш ".

И освен личният състав на президента страда от това: Тръмп прави същото с висшите републиканци. Преди да подаде оставка, ръководителят на Парламента Пол Райън неведнъж е бил именуван „ Рон “ по време на възхваляваща тирада в родния град на „ Рон “.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР