Кадър TwitterАмериканският президент Доналд Тръмп съобщи в Туитър, че няма

...
Кадър TwitterАмериканският президент Доналд Тръмп съобщи в Туитър, че няма
Коментари Харесай

Тръмп: Чакам с нетърпение дебатите с Байдън

Кадър Twitter

Американският президент Доналд Тръмп заяви в Туитър, че няма търпение да се срещне с претендента на демократите за Белия дом Джо Байдън на плануваните за идната седмица диспути, съобщи Ройтерс.

" Чакам с неспокойствие дебата в четвъртък, 15 октомври, в Маями. Ще бъде ужасно! ", написа Тръмп и означи, че се усеща превъзходно след първата си нощ назад в Белия дом след изписването му от болничното заведение, предава Българска телеграфна агенция.

Кандидатът за президент на Съединени американски щати от Демократическата партия Джо Байдън съобщи през днешния ден, че поддържа напъните на НАТО за понижаване на напрежението сред Гърция и Турция и че споразуменията за основаване на боен механизъм за отбягване на спорове и за възобновяване на дипломатическите договаряния са стъпки в вярната посока, съобщи Ройтерс.

" Администрацията на Тръмп би трябвало да упорства пред Турция да се въздържа от всевъзможни по-нататъшни провокативни дейности в региона против Гърция, в това число закани със мощ, да сътвори шир за триумф на дипломацията ", уточни Байдън в известие.

" Аз приканвам също турския президент Ердоган да промени неотдавнашното си решение за преобразяване на " Света София " в джамия и да върне това богатство към предходния му статут на музей, осигурявайки еднакъв достъп за всички, в това число за православните вярващи ", посочи Байдън.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР