Кадър тв ЕвропаВчера председателят на Европейския съвет Доналд Туск впечатли

...
Кадър тв ЕвропаВчера председателят на Европейския съвет Доналд Туск впечатли
Коментари Харесай

Стана ясно кой пише възпламеняващите речи на Доналд Туск

Кадър тв Европа

Вчера ръководителят на Европейския съвет Доналд Туск впечатли с тирада на български език в Народния спектакъл на формалната гала по откриването на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, написа profit.bg.

В речта си полякът цитира Вазов, приказва за историята и спортните ни триумфи. Не за първи път обаче Туск избира да приказва на локалния език, с цел да укрепи политическото си обръщение.

В началото на декември предходната година ръководителят на Европейския съвет беше в Ирландия по отношение на договарянията за брекзит и след срещата си с ирландския министър председател Тео Варадкар вмъкна ирландската сентенция " Ní neart go cur le chéile ” ( “Няма мощ без единение “), която направи мощно усещане на локалните.

 Donald Tusk @eucopresident

Българите: потомци на Спартак, наследници на най-старата страна в Европа, в никакъв случай не са губили бойно знаме в борба. С министър председател като @BoykoBorissov, българското председателство на Европейски Съюз #EU2018BG ще е сполучливо.

Цялата ми тирада в София @EU2018BG: https://goo.gl/mfmz5u 

8:57 PM - Jan 11, 2018
 2323 Replies  9393 Retweets  235235 likes
Twitter Ads info and privacy

Може би значително българи се питат кой е индивидът, който написа речите на Доналд Туск?

Става дума за ирландеца Уго Брейди, който е бил консултант на най-високопоставените европейски политици и дипломати и има роля в договарянията на Англия за излизане от Европейски Съюз, разкриват ирландските медии.

Брейди е учил публицистика в Дъблинския градски университет, има магистърска степен по стопански науки и тапия по право на Европейски Съюз от Low Society of Irеland.

Той написа речите на Туск от три години, а е усъвършенствал професионалните си умения в Центъра за европейски промени, където е бил старши теоретичен помощник.

Той постоянно написа за тактиката на Европа за оправянето с проведената престъпност и контратероризма и е разгласил есета за бъдещето на Англия в Европа и по какъв начин да бъде предпазено правото за свободно напредване в границите на Европейски Съюз.

В последно време Брейди се изрече възторжено за ирландските дипломати, като съобщи: „ Аз евентуално виждам това, което множеството хора не могат да видят. Ирландия е най-добре квалифицираната от всички страни за договарянията за брекзит “. 



Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР