Кадър: ТВ ЕврокомПлощадът не е място за политическа битка и

...
Кадър: ТВ ЕврокомПлощадът не е място за политическа битка и
Коментари Харесай

Румен Петков: В Европа бе направен много силен анонс, че Борисов е токсичен и трябва да си ходи

Кадър: ТВ " Евроком "

Площадът не е място за политическа борба и трупане на политически дивиденти.  Това сподели за обзорното предаване „ Това е България “ налидерът на Политическа партия АБВ Румен Петков.

Според него силата на митингите може да се върне бързо и в по-сериозен мащаб, в случай че се прави правилно и честно към жителите и тяхното бъдеще.

„ В Европа бе изработен доста мощен анонс, че  Борисов е отровен и би трябвало да си върви . Разбира се, той е безочлив, нахален. За него властта е всичко, за него властта е оцеляване сега и той ще драпа със зъби и нокти, както го и прави, с цел да си подсигурява днешния и утрешния ден. Но аз мисля, че е въпрос на дни Европа да се произнесе и по медийната среда в България, да каже доста ясно отношението си към държавното управление. Защото изказването на Урсула Фон дер Лайен, че пари ще се дават за борбата с COVID-19, само че против господство на закона и ефикасна борба с корупцията, значи, че  България няма да получи една стотинка . По-ясен знак от това, няма да имаме “, добави Румен Петков, написа

Политическа партия АБВ обмисля организирането на социална полемика по въпросите за измененията в изборното законодателство и енергийната тактика на България. „ Някак си, неусетно минава опитът да се прокара нова енергийна тактика, в която няма нищо съдържателно за газовото бъдеще на България, по тази причина че България за 10 години загуби мястото си на газов център на Европа. Няма ясно артикулиране на бъдещото на нуклеарната енергетика в България. Защото ние имаме решение на Народно събрание и на държавното управление за осъществяване на плана „ Белене “, за осъществяване на плана „ Белене “, а в така наречената тактика няма една дума по тази тематика. И това са неща, които ние не покажем ли на обществото през днешния ден, ние не просто ще загубим милиарди, ние ще загубим енергийната си сигурност по този начин, както загубихме основното си място и роля на газов фактор не просто в района, в Европа. Защото ние гарантирахме газовата сигурност на Сърбия, Унгария, Австрия. Всички, несъмнено, от някогашна Югославия посредством Сърбия. И откакто ние не изпълнихме контракта, обещанието на 01.01.20 година тръбата да доставя газ за Сърбия, на нас към този момент никой не гледа съществено “, изясни Румен Петков.

Политическият диалог би трябвало да се води пред очите на обществото, а не да се трансформира в борба за завоюване на недоволството на хората , допълни Румен Петков.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР