Кадър ТуитърСилна експлозия разтърси днес химически завод в Източен Китай,

...
Кадър ТуитърСилна експлозия разтърси днес химически завод в Източен Китай,
Коментари Харесай

Силна експлозия разтърси химически завод в Китай

Кадър Туитър

Силна детонация раздруса през днешния ден химически цех в Източен Китай, съобщи Франс прес, като се базира на локалните управляващи. Засега се оповестява за ранени, само че не се прецизира какъв брой са, съобщи Българска телеграфна агенция.

``
реклама

Взривът е отекнал към 14,50 ч. локално време (06,50 ч. по Гринуич) в обект на компанията Тянцзяи кемикъл, намиращ се в град Янчън, на към 260 километра северно от Шанхай, оповестяват общинските управляващи на града в обществената мрежа Вейбо.

На видео, публикувано в интернет от няколко китайски медии, се вижда голямо огнено кълбо, издигащо се на няколко десетки метра височина над завода. После се вижда и дирек от гъст сив пушек. 

" След гърмежа избавителните служби, пожарникари и медицински личен състав бяха изпратени на мястото на произшествието за присъединяване в избавителни интервенции ", се споделя в известието на общината във Вейбо.

" Жителите на региона непринудено се проведоха, с цел да откарат ранените в болница ", се добавя в известието.

Националният център по сеизмология на Китай е записал в града в 14,48 ч. локално време (06,48 ч.) земетресение с магнитуд 2,2. Това може да е евентуална индикация за мощността на гърмежа.

През ноември предходната година в град Чжанцзякоу на към 200 километра северозападно от Пекин при приключване на газ в химически цех последва гърмеж и починаха 23 души. 

Един от най-тежките произшествия в китайската индустрия стана през 2015 година в Тянцзин, в северната част на страната. В голяма детонация в склад за химически артикули тогава починаха минимум 165 души.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР