кадър The Sun, YoutubeНе му върви на новия американски президент

...
кадър The Sun, YoutubeНе му върви на новия американски президент
Коментари Харесай

Байдън пак се спъна на стълбите на самолета, но този път не падна

кадър The Sun, Youtube

Не му върви на новия американски президент Джо Байдън със стълбите на самолетите. Пак се препъна, отново го снимаха и разпространиха в Youtube. Този път той съумя да резервира равновесие, съобщи.

Видеото с американския водач беше оповестено в Twitter от Hill. На фрагментите се вижда по какъв начин Джо Байдън деликатно се качва на борда на Air Force One, държейки голям черен чадър в едната си ръка и пътна чанта в другата. Въпреки бавността и предпазливостта, президентът на Съединените щати, евентуално заради дъжда, се подхлъзна на едно от стъпалата. Въпреки това американският водач съумя да се задържи на краката си и самоуверено се качи в кабината на самолета.

Това не е първият сходен случай: на 19 март бяха оповестени фрагменти от рухването на Байдън върху стълбата на самолета - тогава президентът на Съединени американски щати, спъвайки се и падайки, се изкачи по стълбата, а по-късно, отдавайки чест, влезе в кабината. Белият дом изясни случая със мощен вятър, добавяйки, че американският водач се усеща отлично.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР