Кадър: Телевизия 7/8Доц. Иво Инджов отправи критика към управляващите.- Поводът

...
Кадър: Телевизия 7/8Доц. Иво Инджов отправи критика към управляващите.- Поводът
Коментари Харесай

Доц. Иво Инджов: Мерките закъсняха безкрайно много, трябваше да бъдат наложени, когато се разбра, че ще има втора вълна

Кадър: Телевизия 7/8

Доц. Иво Инджов насочи рецензия към ръководещите.- Поводът е закъснелите строги ограничения, които бяха наложени през днешния ден.

" Мерките закъсняха безпределно доста, трябваше да бъдат наложени, когато стана ясно, че ще има втора вълна в България ", разяснява пред БНР доцент Иво Инджов, академични учител и специалист по политически връзки. 

Трудно ще се съблюдава карантината, тъй като доста хора са недоволни, безапелационен беше анализаторът. Няма да бъде реализиран резултат, до какъвто бихме желали да доведат по-строгите ограничения, тъй като част от популацията ще ги саботира, добави той, написа Novini.bg.

Той уточни, че България е една от дребното страни, в които се неглижира опасността от ковид, и акцентира, че причина за това е делегитимираното ръководство на Бойко Борисов, който до неотдавна твърдеше, че не е належащо налагане на по-строги ограничения.

По думите на анализатора при първата вълна на вируса - напролет, обществото е имало доверие във властта и наложените от нея противоепидемични ограничения, само че икономическите ограничения не са били съответни, с цел да подкрепят бизнесите: " Сега, при оповестяването на втория локдаун, няма нови обезщетителни ограничения. Представят се такива, които са в ход, само че са от остарелия набор ограничения ".

Доц. Инджов предвижда протестна вълна при появяването на по-високите сметки през зимата, само че позволи, че може и да има оттегляне на хората, да се затворят в частното си пространство и просто да саботират спазването на ограниченията.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР