Кадър: Телевизия 7/8, видео: фейсбукНие можем да си върнем държавата,

...
Кадър: Телевизия 7/8, видео: фейсбукНие можем да си върнем държавата,
Коментари Харесай

Двете бити момчета от симпатизанти на ГЕРБ: Можем да си върнем държавата

Кадър: Телевизия 7/8, видео: фейсбук

Ние можем да си върнем страната, елате тук, дано да сме дружно още повече, приканиха от трибуната на митинга в София двете бити, ритани и блъскани момчета от симпатизанти на ГЕРБ през днешния ден (повече гледайте във видеото долу), предава Телевизия 7/8.

За 28 ден жители излязоха на площад " Независимост " в София, настоявайки за оставките на премиера Бойко Борисов и на основния прокурор Иван Гешев, написа topnovinite.bg. 

Пред Министерски съвет протестиращите направиха проява, в която носеха ковчег с надпис " Диктатурата на Борисов " и крещяха: " Мутри вън ".

Силната стихия в София не изгони протестиращите от трите блокирани точки в столицата. Въпреки това тя раздуха палатките им, само че стачкуващите съумяха бързо да поправят вредите. В региона има полицейско наличие. Бурята отнесе част от палатковия лагер и на майките от " Системата ни убива " пред Софийския университет. Протестиращите там заявиха, че ще пренощуват в микробуса.

" Оставаме, до момента в който не се случи това, за което сме тук, а точно оставка на Гешев, оставка на Борисов и смяна на изборните правила, с цел да може да са ясни ", показа пред БНР протестиращ.

Протести има и в други градове

Търсейки поддръжката на повече жители, уредниците на антиправителствения митинг в Русе избраха едно от най-натоварените кръстовища - това сред кварталите “Дружба ” и “Чародейка ”. Протестиращите оцениха като неприемливо предложението за оставка на премиера и оставане на държавното управление. Благодарение на съвършената организация по защита на събитието от чиновниците на Охранителна и Пътна полиция не се стигна до произшествия или напрежение сред водачи и протестиращи.

Протестиращи в Ямбол  за 25-а поредна вечер се събраха пред постройката на общината с гледище за оставака на държавното управление и основния прокурор.  Протестът ще приключи с ществие по улиците „ Георги Раковски ” и „ Търговска ”.

Междувременно шести ден остава блокиран пътят от Стара Загора за Хасково и автомагистрала „ Тракия “. Протестиращите остават на палатки в региона на летището.

 

Видео вижте ТУК

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР