Кадър Сухиндол.инфо“ и Мата ХариВероятно прокуратурата вече знае коя е

...
Кадър Сухиндол.инфо“ и Мата ХариВероятно прокуратурата вече знае коя е
Коментари Харесай

Прокуратурата ще разпита и Мата Хари от спалнята на Борисов

Кадър „ Сухиндол.инфо “ и " Мата Хари "

Вероятно прокуратурата към този момент знае коя е станалата известна като Мата Хари от спалнята на Борисов. 

Всички упоменати от предприемача Светослав Илчовски, чийто свидетелства пред комисията по проверката в 45-ия парламент, взривиха властта, ще бъдат извикани да дадат пояснения, съобщи 19min.bg.

" Всички ще бъдат викани, без изключения " , споделиха пред " Сега " от Софийската градска прокуратура, която води инспекцията по случая. Това значи, че прокуратурата ще би трябвало да извика за пояснение и дамата, известна като Мата Хари, която е правила фотосите от спалнята на към този момент някогашния министър председател Бойко Борисов. В Народното събрание Илчовски изясни, че разполага със запис, показващ кой е направил фотосите - известна плеймейтка. По думите му кюлчетата са същински и са дарове за рождения ден на Борисов от двама крупни предприемачи. Илчовски описа още и за оказван сериозен напън от хора в ГЕРБ върху бизнеса му и за давани суми за гарантиране на мира. Крупният земевладелец приказва и за фотосите на кюлчетата в дома на към този момент някогашния министър председател Бойко Борисов.

Досега прокуратурата отхвърляше да се занимава с личността на " прелестната госпожа " (по Борисов), която е направила фотосите в " Бояна ". Точно с оправданието, че дамата не е открита през декември 2020 година делото за фотосите от чекмеджето беше спряно. Макар че самият Борисов не един път е казвал, че знае коя е тя. Сега, ако самоличността на Мата Хари бъде разкрита от Илчовски, прокуратурата би трябвало да възобнови делото за фотосите.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР