Кадър СтрумаБългария все още е в потрес от жестокото убийство

...
Кадър СтрумаБългария все още е в потрес от жестокото убийство
Коментари Харесай

Кристина от Сандански за убийството на двете си деца: Не помня нищо

Кадър Струма

България към момента е в шок от жестокото ликвидиране на две деца от майка им в Сандански.

Отложиха делото за домашно принуждение против бащата на убитите деца в Сандански - Георги Трайков, съобщава Българска национална телевизия.

Районният съд в Сандански постанови, че то ще се гледа на 17 декември.

Припомняме, за жестокото ликвидиране на двете деца - на 5 и 3 години, е упрекната майка им Кристина Дунчева. Именно тя е завела делото против Трайков.

Днес обвинената беше представлявана от юриста си Маньо Алексиев, така като самата тя не участва на правосъдното съвещание.

В съда не пристигна и бащата на убитите деца. По молба на юриста му делото за домашно принуждение беше отсрочено поради нередовно приканване на Трайков.

След съвещанието юристът на подсъдимата съобщи, че преди дни още веднъж е разговарял с нея, като тя е проговорила за деня на убийството. Той изясни, че тя към този момент е имала визия за случилото се - че децата ги няма.

По негови думи тя е отговаряла напълно обикновено и съответно на въпросите със спомени за предишното досега на деня на убийството на децата. Алексиев уточни, че обвинената твърди, че след 10 часа, когато е имала следващ скандал с Георги Трайков, не помни нищо.

" Споменът й е, че вратата се разрушава, нахлуват хора, чува крясъци, писъци и по този начин нататък, само че нищо съответно не декларира, не споделя. Казва, че няма спомен ", обясни юристът й.

Припомняме, на 21 ноември съдът остави в ареста майката, умъртвила малолетните си деца по изключително нечовечен метод в апартамент в Сандански, откакто ден по-рано Окръжната прокуратура в Благоевград й повдигна обвиняване.

Малко преди този момент стана ясно, че жената е направила самопризнания за случилото се.

По думите на кмета на Сандански семейството е имало съществено обществени проблеми.

От Държавната организация за протекция на детето обаче отхвърлиха при тях да са постъпвали сигнали нито от бащата, нито от майката на двете убити деца.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР