Кадър Ruptly, vbox7.comНовината за арестите в Ешвайлер бе съобщено лично

...
Кадър Ruptly, vbox7.comНовината за арестите в Ешвайлер бе съобщено лично
Коментари Харесай

Трима мародери бяха задържани в тежко засегнат от наводненията германски град

Кадър Ruptly, vbox7.com

Новината за арестите в Ешвайлер бе обявено персонално от районния министър председател на западната провинция Северен Рейн - Вестфалия Армин Лашет. Той изрази отвращение от ограбването на домове в толкоз сериозен миг.

Ешвайлер, покрай Аахен, е изключително тежко обиден от наводненията, предава Българска телеграфна агенция.

" Вбесявам се, когато чуя, че хора се връщат в опустошените си жилища, с цел да открият, че мародери са откраднали и дребното, което им е останало ", сподели Лашет по малкия екран.
В част от засегнатите региони продължава да има заплаха за популацията. Мобилната връзка тук-там към момента не е възобновена.

Сградата на кметството на Тел Авив в това време бе осветена довечера в цветовете на немското национално знаме в символ за взаимност с Германия, потърпевша от най-тежките наводнения в живата памет.

Кметът Рон Хулдай поднесе съболезнования на немския народ и му пожела бързо възобновяване от ужасното естествено злополучие.
По-рано израелският президент Ицхак Херцог също изрази взаимност с Германия и й предложи помощ.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР