Кадър РТРуският президент Владимир Путин без съмнение е една от

...
Кадър РТРуският президент Владимир Путин без съмнение е една от
Коментари Харесай

Треньорът по джудо на Путин: Беше много мъничък, но свиреп боец

Кадър РТ

Руският президент Владимир Путин без подозрение е една от личностите, които ще останат в историята на 21 век, въпреки и още да не е ясно по какъв начин тъкмо.

За едни той е воин " избавител на Русия " от вътрешни и външни врагове, а за други е деспот, опитващ се да съживи въпреки и отчасти времената на Съюз на съветските социалистически републики.

Преди да стане президент на Русия, Владимир Путин е един от най-хубавите сътрудници на Комитет за Държавна сигурност (на СССР). А преди да стане разузнавач, той е просто едно бурно момче в учебно заведение. В своята документална поредност A Russian Spy Story, BBC споделя за първите стъпки на Путин в света на Комитет за Държавна сигурност (на СССР), както и за любовта му с Людмила.

" Той беше учебен разбойник и част от тайфа. Той беше доста мъничък, само че яростен войник. Беше избавен от това да стане нарушител, с помощта на спорта. Треньорът му по джудо го измъкна от живота на улицата и го трансформира в разпален войник ", споделя Алекс Голдфарб, съавтор на книгата " Смъртта на десидента ", съобщи през днешния ден.бг.

" Комитет за Държавна сигурност (на СССР) наблюдаваше кой се занимава с такива спортове в Съюз на съветските социалистически републики. Путин не криеше, че желае да работи за тайните служби. Той мечтаеше да стане като литературния воин Макс Отто Фон Стиерлиц, за който се споделя, че е съветският Джеймс Бонд ", споделя Алекс Рахар, анализатор на Кремъл.

" Да питаш: " Помниш ли Стиерлиц? " в Русия, е все едно да питаш някого във Англия дали помни Джеймс Бонд ", добавя Аркади Островски, създател на " Изграждането на Русия ".  " Идеята на Стиерлиц в Seventeen Moments of Spring е да възхвалява руския разузнавач. Този филм беше извънредно значим за Путин. Той е на 21 години, когато филмът потегля по кината. Две години по-късно той се причислява към службата, причислява се към Комитет за Държавна сигурност (на СССР). "

След като към този момент е пенсиониран разузнавач, Владимир Якунин към този момент свободно може да приказва за Комитет за Държавна сигурност (на СССР). В продължение на 20 години той е интернационален разузнавач.

" Моето потомство е отгледано с доста героични истории за Втората международна война и геройствата на дребните деца по това време, които са се борили против фашизма. Отгледани сме и с геройствата на офицерите от тайните служби ", споделя той.

" За сътрудника е било доста значимо, в случай че желае да има хубава работа, несъмнено, да бъде оженен. Щастливо женен. Защото другояче никой не би му вярвал изцяло, защото можеш да правиш собствен личен бизнес с други дами. Когато Путин среща бъдещата си жена, Людмила, той не й споделя, че работи за Комитет за Държавна сигурност (на СССР), а и споделя, че работи за полицията. Той я изследва, изпраща приятелите си при нея, които изявяват предпочитание също да излизат с нея, само че тя им споделя: " Не, аз към този момент си имам другар. Имам Владимир ". Това е било задоволително за него да се гордее с нея ", изяснява Алекс Рахар.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР