Кадър РТРуски полицай извади пистолет при сблъсък с протестиращи срещу

...
Кадър РТРуски полицай извади пистолет при сблъсък с протестиращи срещу
Коментари Харесай

Руски полицай извади пистолет срещу протестиращи, удариха го със снежна топка

Кадър РТ

Руски служител на реда извади револвер при конфликт с протестиращи против ареста на Навални по улиците на Санкт Петербург, заяви РТ.

Той обаче не го употребява, а бе ударен със снежна топка.

Вторият по величина съветски град е очевидец на напрегнато опълчване сред полицията и поддръжниците на затворения опозиционер Алексей Навални.

Появиха се фрагменти на принуждение и арести за втори следващ уикенд.

В един клип може да се види служител на реда, който вади служебния си револвер, откакто е бил удрян и ритан от стачкуващи, които са преследвали дребна група служители на реда по една улица директно до площад Сеная в Санкт Петербург. 



Руската полиция задържа Юлия Навалная, брачната половинка на рецензия на Кремъл Алексей Навални, за присъединяване в забранен от управляващите митинг в Москва, заяви Ройтерс, като се базира на информация на последователи на Навални в обществените медии, съобщи вести.бг.

Над 300 души към този момент бяха арестувани на днешната протестна акция в Москва в поддръжка на намиращия се в пандиза Навални, по данни на неправителствената организация ОВД-инфо.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР