Кадър RTОтделна евакуация за деца и родители. Най-малко 69 деца

...
Кадър RTОтделна евакуация за деца и родители. Най-малко 69 деца
Коментари Харесай

Близо 70 деца са евакуирани от Афганистан без родителите им

Кадър RT

Отделна евакуация за деца и родители. Най-малко 69 деца са евакуирани от Афганистан без родителите си. Това заяви изданието Afganistan Times, базирайки се на думите на представителя на Детския фонд на Организация на обединените нации (УНИЦЕФ) в страната Ерве Лудовик де Лис, написа

Децата са евакуирани в разнообразни страни, където се поставят старания да се подсигурява тяхната сигурност и събиране с родителите. Де Лис също изясни, че точният брой евакуирани афганистански деца е мъчно да бъде избран все още.

Талибаните започнаха огромна интервенция за определяне на надзор над Афганистан, откакто напролет Съединени американски щати оповестиха желанието си да изтеглят силите си от страната. На 15 август афганистанският президент Ашраф Гани подаде оставка и напусна страната, а талибаните влязоха в Кабул без пердах. Американските войски напуснаха изцяло Афганистан в понеделник вечерта, прекратявайки 20-годишното си наличие в страната.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР