Кадър РиаПоявиха се шокиращи кадри от руска болница.Пациент умира на

...
Кадър РиаПоявиха се шокиращи кадри от руска болница.Пациент умира на
Коментари Харесай

Кадри от болница: Мъж умира и никой не идва да му помогне

Кадър Риа

Появиха се шокиращи фрагменти от съветска болница.

Пациент умира на леглото, а няма нито един доктор, който да му помогне.

Съседът му по-легло обикаля из отделението и снима, само че няма никой, който да окаже помощ.

Той вика с всичка мощ, само че помощ не идва от на никое място.

Разследващите в Свердловск в Русия започнаха инспекция на информация за гибелта на пациент в една от лечебните заведения в град Первоуралск заради неоказана помощ, оповестява пресслужбата на районното управление на РК на РФ .

По-рано в обществените мрежи беше оповестено видео, на което комшия в отделението на умрял мъж се разхожда по коридорите на болничното заведение и вика лекари, само че нито един доктор не дежури.

" Предприема се набор от нужни ограничения за изясняване на всички условия на случая. За да се откри точната причина за гибелта на мъжа, се прави правосъдно -медицинска експертиза, вземат се ограничения за интервюиране на медицинския личен състав и управлението на болничното заведение. Искат се документи, представляващи интерес за следствието за лекуването ", се споделя в изказването.

Териториалната организация на Росздравнадзор в региона на Свердловск също стартира инспекцията си в болничното заведение в Первоуралск въз основа на отчети за ненавременна здравна помощ.


--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР