Кадър Рен.твТалибаните не обичат някой да се шегува с тях.Талибаните

...
Кадър Рен.твТалибаните не обичат някой да се шегува с тях.Талибаните
Коментари Харесай

Талибаните екзекутираха комик от Тик Ток

Кадър Рен.тв

Талибаните не обичат някой да се майтапи с тях.

Талибаните са екзекутирали известен комедиант от TikTok за това, че е показвал смешки, свързани с тях, оповестяват международните издания. Жертвата е Назир Мохамед, прочут в интернет като Хаша Цван, съобщи Блиц.

В момента в интернет се популяризира видеоклип, сниман тъкмо преди изтезанието на комика. Хаша е задържан в края на юли, когато талибаните към момента се готвят да завладяват цялостен Афганистан.

Комикът от Кандахар е качен в кола, като в това време продължава да споделя смешки за талибаните. Един от седящите откъм гърба удря Назир Мохамед по бузите, а различен се смее.

Според информацията, комикът е бил отведен на безлюдно място, брутално пребит, а по-късно убит и гърлото му е било прерязано. 

Представителят на талибаните Забихула Муджахид към този момент призна, че двама членове на талибаните са били виновни за зверството. Те ще бъдат изправени пред съда.

Той обаче в това време упреква Цван, че е работил за Афганистанската национална полиция.

По-рано талибански бойци изгориха жива млада жена в Северен Афганистан поради неприятно приготвено от тях ядене. Жената е изгорена, тъй като бойците я упрекват, че не може да готви вярно.



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР