Кадър Рагекс нюзМладеж е масовия убиец в универсетата в Перм. Въоръженият

...
Кадър Рагекс нюзМладеж е масовия убиец в универсетата в Перм. Въоръженият
Коментари Харесай

18-годишният Тимур Бекмансуров е масовият убиец в университета в Русия

Кадър Рагекс нюз

Младеж е всеобщия палач в универсетата в Перм. 

Въоръженият 18-годишен Тимур Бекмансуров откри огън в Пермския държавен народен проучвателен университет в Русия на 20 септември към 11 ч. Това оповестява съветската медия Meduza. Предполага се, че нападателят е изстрелял минимум 30 патрона, като най-вероятно е употребявал травматично оръжие. Има 8 починали. Студентът е арестуван, а всички занятия в университета са анулирани, съобщи Фрог нюз.

Заради случая учениците са почнали да скачaт през прозорците, надявайки се да се спасят от патроните. Мнозина пък са се барикадирали в класните стаи. В същото време, съгласно студентите един преподавател след началото на стрелбата, е отказал да прекъсне урока и да барикадира входа. Дори е упорствал, че ще изпита студентите върху материала, който преподава. Името на учителя не е разкрито.

По последна информация при стрелбата са починали осем души. Първоначално бе оповестено, че жертвите са пет, само че след това броя ин нарастна. Не е изключено денем тя да продължи да се усилва, защото се оповестява и за значително ранени.

 

Министерството на здравеопазването споделя, че 19 души са ранени. Медии пък пишат, че броят им е 20. По непотвърдена информация в тежко положение са и  университетските охранители.

 

Нападателят в университета е арестуван. Малко след случая бе обявено, че той  е погубен, само че на този стадий това не се удостоверява. По време на ареста стрелецът е оказал въоръжена опозиция и по тази причина е ранен. По-късно университетът заяви във ВКонтакте (бел. ред. съветска обществена мрежа), че терористът е погубен, само че след това  известието " изчезна ".

 

Установено е, че стрелбата е открита от 18-годишния Тимур Бекмансуров.

 

Преди да открие огън, той разгласява в обществените мрежи известие, че не желае дейностите му да се преглеждат като терористична офанзива. Заявява, че не е член на екстремитски организации.

 

Припомняме ви, че през май месец тази година в Казан 19-годишният Ильназ Галявиев нахлува в гиназия, стреляйки и убивайки десетки деца и учители. От негови изявления в обществените мрежи излиза наяве, че той е твърдял: „ на света не би трябвало да остане жив човек и хората са неточност на вселената “. В последна сметка той самият съобщи, че претекстът за закононарушението му е ненавист.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР