Кадър Посока.оргПротестите за оставката на кабинета Борисов 3 не спират

...
Кадър Посока.оргПротестите за оставката на кабинета Борисов 3 не спират
Коментари Харесай

Протестите за оставка на Борисов 3 не спират. Блокираха Орлов мост

Кадър Посока.орг

Протестите за оставката на кабинета " Борисов 3 " не стопират даже през зимата.

Демонстранти  още веднъж се събраха под прозорците на властта, с цел да извикат ”Оставка ”. На жълтите павета са се стекли десетки хора, макар студеното време. Протестите не престават към този момент 179 следващи дни. И през днешния ден, както и предходната вечер стачкуващите блокираха Орлов мост, съобщи Фрог нюз.

Недоволството против управлаващите продължава. Подготвя се и нов народен митинг, който е разгласен за 13-ти януари от 11 ч. Мястото е пл. " Народно заседание ".

Гражданите се афишират срещу корупцията, превзетата от мафията страна, общественото беззаконие, простащината в ръководство, чекмеджетата и кюлчетата на властта, полицейското принуждение над протестиращи жители.

Сред виковете на недоволните е и " Кошлуков - менте. Долу Българска национална телевизия! ". Недоволството против публичната телевизия е неналичието на плурализъм на гледните точки и политически съгласно протестиращите пристрастия.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР