Кадър ПетелИздаваният от Делян Пеевски Монитор излезе с публикация, че

...
Кадър ПетелИздаваният от Делян Пеевски Монитор излезе с публикация, че
Коментари Харесай

Монитор: Готви се пуч

Кадър " Петел "

Издаваният от Делян Пеевски " Монитор " излезе с обява, че се готви " Пуч ".

Ето какво написа изданието на посоченият за най-успял млад българин. Публикуваме без редакция:

" Мрежата от НПО-та на задкулисието даже към този момент не крие, че менторите й се прегърнаха и заедно се пробват да съборят страната и да се отърват от възмездието за закононарушенията си.

 Свързаното с подсъдимия разградски олигарх Иво Прокопиев спецзвено за удари против неуместните на олигарсите – Инициатива „ Правосъдие за всеки “ готви следващ пуч – този път пред Съдебната палата. Организацията привиква общ брой на пионките на задкулисието пред зданието без даже да се опитва да прикрие, че го прави в услуга на Прокопиев и приятелите му – банкера-беглец Цветан Василев, с чиято персонална организация БОЕЦ постоянно прави акции, и подведения под отговорност по 18 обвинявания от целия набор на Наказателния кодекс хазартен необут Васил Божков, ужилил страната с над 700 млн. лв. и избягал от правораздаването в другоземен Дубай. Последният даже е спуснал опорките, по които работи НПО-то, става видно от апелите на организацията във Facebook, която готви следващия пуч под надслова, котел персонално от българския Ел Чапо в диалозите му с хора на Цветан Василев, в които признава, че разкешва за митингите в страната. По сходство на слогана, произнесен от Божков в диалозите: „ Няма леви, няма десни, всички сме гневни “ (бел.р. явно на опитите на страната да раздаде правораздаване за хората, които я ограбваха в продължение на години), и НПО-то зове във Facebook за „ обединяване без значение от политическите пристрастия “ против звената на правосъдната система, на които задкулисието към момента не е съумяло да постави юзди. При това най-нагло твърди, че задачата на митинга е да се „ резервира Съда от мафията “ на фона на обстоятелството, че точно мафията в България си има персонален арбитър №1 – ръководителя на Върховен касационен съд Лозан Панов, който откогато е на поста обслужва точно обвинените и подсъдими олигарси с тълкувателни решения и питания в тяхна изгода. И отново в тяхна изгода е прокарал пипалата на мафиотския октопод във всяко основно съдилище в страната. Последното лъсна напълно очевидно от оневинителните присъди на първа инстанция за Прокопиев и някогашните министри, посочени персонално от него в кабинета „ Борисов “1 Симеон Дянков и Трайчо Трайков по аферата EVN.

А до момента в който НПО-то на задкулисието зове за следващия митинг в интерес на олигархията у нас, самият Ел Чапо продължава да подклажда пуча против държавността в България от Дубай. В следващ Facebook пост той персонално поздравява платените си агитки, които следващ ден се пробват да окървавят митингите и без да крие задоволството си от разтрисането на страната зове за още вълнения, които да спасят и него и нему сходните от същинското правораздаване – това, което да ги накара да си платят за закононарушенията. "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР