Кадър от протестите срещу свалянето на Никола Минчев от ПП

...
Кадър от протестите срещу свалянето на Никола Минчев от ПП
Коментари Харесай

Шествие в подкрепа на „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ в София тази вечер

Кадър от митингите против свалянето на Никола Минчев от Политическа партия от председателския пост в Народно събрание.
Привърженици на „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ излизат на взаимно шествие в София през днешния ден. Целта на събитието е да се показва поддръжка към двете обединения, които уредниците дефинират като същинските евроантлантически партии в България. Шестващите започнаха да се събират малко след 17:00 часа на площад “Княз Александър 1 “, пред постройката на Националната художествена изложба. Шествието се организира под надпис „ Заедно за самостоятелна България “.

„ България се нуждае от устойчиво управническо болшинство, с цел да преминем наред през рецесиите и да се завършат промените “, споделят уредниците на шествието Гражданска самодейност „ Продължаваме дружно “.

„ Нека всички, на които ни е писнало от безвластие и мафиотско ръководство в България и желаеме страната да работи в интерес на жителите си да бъдем на шествието, с цел да кажем, че сме за самостоятелна от непознати ползи България, със спокойна и мотивираща среда за развиване на бизнесa! България, в която нашите родители да имат почтени старини, а децата ни да останат да живеят, мечтаят и работят. За една свободна, просперираща, европейска страна – без корупция, зависимости и калинки “, приканват те в известието си за шествието.

„ Важно е да покажем, че помним, виждаме и няма да поносим! “, допълват уредниците.

„ Преди да тръгнем по маршрута на шествието, ще слушаме музика, ще танцуваме и ще чуем познати лица с гражданска позиция, които поддържат нашата идея “, споделят уредниците.

По прелиминарен график шествието ще премине през бул. „ Цар Освободител “ в посока площад „ Света Неделя “, откъдето ще продължи по пешеходната част на бул. „ Витоша “. Крайна точка на шествието се чака да бъде НДК. Очаква се жителите да стартират да се придвижват към НДК към 19:00 часа.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР