Кадър НСРосица Кирова продължи да критикува последното Народно събрание, което

...
Кадър НСРосица Кирова продължи да критикува последното Народно събрание, което
Коментари Харесай

Росица Кирова: Ако и в бизнеса се работеше като в 45-ия парламент, бихме фалирали като общество

Кадър Народно събрание

Росица Кирова продължи да подлага на критика последното Народно заседание, което към този момент е в историята.  " Ако и в бизнеса се работеше като в 45-ия парламент, бихме банкрутирали като общество ". Това съобщи Росица Кирова, народен представител от ГЕРБ-СДС, която от години се занимава с бизнес.

Според нея, с цел да работи добре бизнесът в България, е нужна непоклатимост в страната:

" Не е нужно да познаваш Бойко Борисов и да му имаш телефона, с цел да правиш естествен бизнес.  Не считам, че всичко, което беше казано в комисията за проверка на ръководството през последните 10 години, е някаква огромна изненада за българското общество. Това са кръчмарските приказки, които слушаме от много години.  Очаквах да чуя неща, които са съответни и за тях има ясни и съответни доказателства.  За мен това са просташки приказки, до момента в който нямат доказателства ".

Кирова беше безапелационна, че  корупцията е двустранен развой, в който и вземащият, и даващият са отговорни:

" Мен никой не е съумял да ме притисне до стената 20 години, откогато съм в областта на частния бизнес. Имала съм конфликти и с държавни управления, които бяха преди тези на ГЕРБ. Винаги, когато пристигна някой нов ръководещ, стартира да се оглежда кой работи и за какво има лично мнение. Това е чисто балканска линия ".

Пред БНР тя изясни, че се е качила в джипа на премиера Бойко Борисов, тъй като е била представител на гражданско обединяване, което е работило за ускорение на процедурите за пътя Видин - Ботевград.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР