Кадър новини.бгВсички звена трябва да могат да работят заедно. Случаят

...
Кадър новини.бгВсички звена трябва да могат да работят заедно. Случаят
Коментари Харесай

Младен Маринов: Проверяваме за теч на информация от МВР за ученика от Пловдив

Кадър вести.бг

Всички звена би трябвало да могат да работят дружно. Случаят в Костенец също ни го сподели. Това е концепцията на този общ център - да се получи един синергизъм сред всички структури. Това съобщи министърът на вътрешните работи Младен Маринов след края на церемонията, на която връчи ключовете на 346 нови коли на регионалните дирекции на Министерство на вътрешните работи и на жандармерийските подразделения в страната, по тематиката за основаване на общ антитерористичен център, написа вести.бг.

" С тези 346 автомобила ще компенсираме дирекциите от вътрешността на страната, тъй като помощта от Европейски Съюз в техника е единствено за дирекциите в пограничните региони. Такова е изискването. Нощни патрули има на всички места. Сега с тези нови коли се надявам и вие да ги видите ", отговори Маринов на журналистически въпрос.

" Извършителите на вандалския акт във влака София-Пловдив са арестувани. По случая се работи от дирекциите в Пловдив и Пазарджик, тъй като случаят е станал в придвижване ", обяви Младен Маринов

Той разяснява и тематиката за 16-годшния възпитаник от Пловдив, вербуван от Ислямска страна. " Извършваме инспекция за теч на информация. За мен, в случай че имаше теч на информация от Министерство на вътрешните работи, тези данни щяха да излязат доста по-рано, но инспекция се прави. Трябва да намерим салдото сред осведоменост на обществото и тишината по дадени въпроси. Проблемът е сериозен и неприятното е, че младежи се радикализират. Обществото беше осведомено. Дебатът за правата на жителите и спазването на закона се води в целия свят. Трябва да оставим сътрудниците да си свършат работата и тогава да разясняваме. В момента с детето работят психолози ", разкри Младен Маринов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР