кадър Новини.бгФакт е, че Дончева е предложила пари, питайте я

...
кадър Новини.бгФакт е, че Дончева е предложила пари, питайте я
Коментари Харесай

Виктория Василева: Факт е, че Дончева е предложила пари, питайте я откъде ги има

кадър Новини.бг

Факт е, че Дончева е предложила пари, питайте я от кое място ги има. Това съобщи пред публицисти в постройката на парламента Виктория Василева от Има Такъв Народ.

Изказването ѝ е във връзка скандалните изказвания, направени от юрист Радостин Василев от " ИТН " през вчерашния ден в предаването " Студио Х ", водено от Тошко Йорданов по 7/8 TV, съобщи offnews.bg. 

Василев съобщи, че Татяна Дончева се е опитвала да разцепи парламентарната група на Има Такъв Народ с рушвет от 500 хиляди лв.. 

" Фактът, че са се опитвали посредством Радостин Василев да уговарят по някаква метод хора от парламентарната група да се цепят, да излизат и да гласоподават за някакви неща не е окей ", сподели тя.

Според нея никого не го интересува какво е пишело на листчето. " Мисля, самият факт, че това нещо се е случило, е задоволителен ", сподели Василева.

По думите ѝ " те по този метод го вършат - в никакъв случай няма да го кажат обществено и очевидно, постоянно ще е тайничко и тихичко ". 

" Радостин Василев просто ни описа цялата обстановка, не сме коментирали по какъв начин се е чувствал, това няма значение, значимото е какво се е случило в реалност ", добави Василева.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР