Кадър НоваГласовете на ГЕРБ могат да намалеят значително - със

...
Кадър НоваГласовете на ГЕРБ могат да намалеят значително - със
Коментари Харесай

Мажд Алгафари: Ако МВР спре схемата, гласовете на ГЕРБ ще паднат с 200 000

Кадър Нова

Гласовете на ГЕРБ могат да намалеят доста - със 150 - 200 000, в случай че Министерство на вътрешните работи успее да спре схемите за операция на вота, предвижда журналистът Мажд Алгафари. 

Президентът Румен Радев потвърди доста неща на българския народ. Доказа, че той е човек от народа, не ламти за власт, за автомагистрали, това беше ясно показано и на митингите, по тази причина той излезе с пестник. Всеки човек има право на лично мнение. Хората, които не го поддържат, в случай че премислят, ще видят, че това, което той направи пред президентството с вдигната ръка с пестник. Той излезе от президенството без защита, това значи, че той беше решил да излезе непринудено и да се влее с народа. Това разяснява журналистът и преводач Мажд Алгафари в ефира на " Интервю в анфас ".

" Ако той не беше излязъл и не беше успокоил хората, можеше да се стигне до клане. Той излезе и сподели на народа, че може цялата страна да е против вас, като ръководство, само че аз съм с вас. Дайде да успокоим топката и да изкараме мутрите на открито, и да отворим една нова страница за България ", разяснява той.

" Парламентарните избори отидоха на назад във времето поради претендента за президент проф. Анастас Герджиков, само че желая да задам един въпрос. ГЕРБ отново се скриха, споделиха, че ще излъчат личен претендент, само че те не излъчиха изчакаха да излезе Анастас Герджиков, който е повдигнат от Инициативен комитет. Аз до последно не разбрах дали ще излъчат личен претендент или ще поддържат Инициативен комитет. Ето това беше през цялото им ръководство - дават обещание ни нещо, а правят друго ", сподели още Алгафари.

" Нямам нищо срещу Анастас Герджиков, нямам нищо срещу Лозан Панов, само че Румен Радев потвърди какво може и на страната на кой е. Румен Радев е на страната на народа. Герджиков има ли някакво политическо минало, да сме го видели да застане някъде, даже и на митинги, даже и в интерес на ГЕРБ. Той би трябвало да има политическо минало, щом ще бъде претендент за президент ", добави Мажд Алгафари.

Той разяснява и твърдият електорат на ГЕРБ. " Ако погледнете къде върви Бойко Борисов. Той не смее да влезе в един огромен град, а върви в дребните градове и селцата. Тук да прегърна този, там да прегърне оня. По-голямата част от тези хора даже не гледат телевизия. Те са най-измъчените, това са хората, които отиват да приберат картофите от нивите, да берат грозде. На тях им е безусловно все тази какво гледат по малкия екран. И внезапно отива Бойко Борисов и те в действителност не са виждали властник, който да ги посети. Не, че са елементарни, това са доста умни хора, това са родолюбци ", разяснява журналистът.

Мажд Алгафари показа пред екипа ни, че е сезирал министъра на вътрешните работи Бойко Рашков и му е дал информация за скица за манипулиране на вота. " Ако спрат тази скица, гласовете на ГЕРБ ще паднат с към 150 000-200 000. Нека да оставим това на способените органи, да пробват тази скица, да задържат няколко души, че тук има закони и си има закон - изборният кодекс ", добави той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР