Кадър Нова твЗадавам си въпроса дали смяната на един министър

...
Кадър Нова твЗадавам си въпроса дали смяната на един министър
Коментари Харесай

Д-р Ганев: Да си експерт не е достатъчно, за да си добър министър

Кадър Нова тв

Задавам си въпроса дали промяната на един министър ще реши въпросите, които са на дневен ред в обществения бранш в България. В една отворена европейска стопанска система, към която България се числи, в случай че забележим размера на минималната пенсия и минималната работна заплата, действително виждаме какъв брой още доста работа има да се свърши там. Аз доколкото разбрах министър Петков е бил специалист и не съм сигурен,че промяната му ще даде резултат. Освободиха го без никакви пояснения, тъй като министър председателят не даде кой знае какви пояснения за оставката му, като се изключи че Петков не комуникирал задоволително добре с екипа си. Така че оставката му няма да даде кой знае какъв резултат. Това разяснява политологът Слави Василев в предаването " Плюс минус " по Нова тв.

За да си добър министър експертоното начало не е задоволително, отвърна сътрудника си д-р Димитър Ганев. Той напомни неотдавнашното неодобрение и боязън у избрани хора, че с новия закон за протекция на детето, надали не страната ще лишава децата от фамилиите. " Тогава министър Петков не съумя да изясни, че това е неуместно. И се наложи министър председателят да излезе пред хората, с цел да им изясни, че страната няма да им взима децата. Затова единствено да си специалист не е задоволително, с цел да си и добър министър ", уточни той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР