Кадър Нова твЗа оцелелите при тежката катастрофа край Своге няма

...
Кадър Нова твЗа оцелелите при тежката катастрофа край Своге няма
Коментари Харесай

Оцелелите след катастрофата край Своге: Колкото и обвиняеми да има, няма да върнат хората

Кадър Нова тв

За оживелите при тежката злополука край Своге няма безусловно никакво значение какъв брой души е обвинила прокуратурата за случая. За тях няма наказване, което да заличи физическата и прочувствената болежка.

„ Здравето няма да върнат на хората. Няма да вдигнат и мъртвите от гроба. Така че колкото и обвинени да има, все тая ”, разяснява пред NOVA Зоя Хубева, една от потърпевшите при злополуката.

``
реклама

След случая тя към момента се учи да върви. Учи се да живее и без брачна половинка си Любен, който губи във съдбовната вечер. Днес Зоя живее поради децата и внуците си. „ Хубаво е човек да е жив. Въпреки всичко, макар тъгите ”, безапелационна е тя.

Първите си стъпки сама след злополуката скоро прави и Спаска Петрова от Нови Искър. „ Ръката ми е счупена. Раменната става. И крайници ми беше на сол ”, изясни тя. Възрастната жена счита, че седалката в рейса я избавила.

Лидия Филипова също оцелява при трагичния случай. Тя обаче не има вяра в правораздаването. „ За момента са отговорни. След обжалването всичко живо е целесъобразно. Тия жестоки безсънни нощи, тия контузии не може да бъдат изплатени с нищо ”, безапелационна е Лидия. „ Каквото мога, всичко ще върша. Няма да се лиша от нищо ”, заключи тя.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР