Кадър: Нова твЗа кражба във фризьорски салон във Варна се

...
Кадър: Нова твЗа кражба във фризьорски салон във Варна се
Коментари Харесай

Всички да се пазят от това момиче! Влезе във фризьорски салон във Варна и отмъкна...

Кадър: Нова тв

За кражба във фризьорски салон във Варна се алармира във фейсбук от няколко дни. Жертвата на закононарушението разгласява клип с крадлата и единствено за часове заваляха мнения и от други потърпевши.

``
реклама

Според пострадалите младата жена крадяла безнаказано, тъй като била оповестена за клептоман. По думите на авторката на клипа бащата на девойки е върнал откраднатия портфейл.

„ Всички работехме и никой не видя кражбата. Момичето влезе и попита за свободен час за багра. В този миг звънна телефона в салона и аз отидох на рецепцията, с цел да приказвам с клиентката, която се обади. Момичето седна на дивана и стартира да приказва и тя по телефона. В един миг стана и излезе. Беше доста малко време в салона ”, каза в ефира на „ Здравей, България ” собственикът на салона Диана Вутова.

От полицията оповестиха, че е е открита самоличността на момичето и сега я търсят.

„ Според закона е наложително да бъде назначена психична експертиза, която да откри дали лицето страда от клептомания. Заболяването е обвързвано с патологично въодушевление да лишава и има непознати движимости. Ако се окаже, че тя е болна, прокурорът би трябвало да предложи да бъдат наложени медицински ограничения ”, заяви адвокатът Калина Милославова.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР