Кадър: Нова ТвВсички насилници преди това са били жертви на

...
Кадър: Нова ТвВсички насилници преди това са били жертви на
Коментари Харесай

Криминален психолог: Все по-често ще наблюдаваме жестоки престъпления

Кадър: Нова Тв

Всички насилници преди този момент са били жертви на принуждение. Това съобщи престъпния психолог Тодор Тодоров в „ Плюс-минус. Коментарът след новините ” по Нова Тв.

„ Не считам, че при случая в село Сотиря може да има каквато и да е промяна оттук насетне. В множеството случаи тези закононарушения се правят от много примитивни хора. Категорично не съм склонен, че сходни случаи би трябвало да се отразяват необятно по медиите. Голяма част от примитивните хора с обикновено мислене, могат постепенно и последователно да копират модели на държание “, изясни специалистът.

„ Когато човек прави наказване под влияние на алкохол, той не се замисля за следствията и наказването по-късно. Прави го по-късно “, разясни той.

„ По-големият проблем е, че това е проблем на цялото общество. В последните 20 година започнахме да виреем и да се развиваме като персони в една много патогенна среда. В обществото царува чувство за безотговорност. Би трябвало глобите да са за всички, а освен за избрани хора. Няма никакви полезности в новите генерации. Те считат, че човек може да се развие, само в случай че има пари. За страдание такива жестоки закононарушения ще следим все по-често “, предвижда Тодоров.

„ При казусът от Негован претекстът е напълно финансов. Помогнал съм с каквото мога на сътрудниците от Министерство на вътрешните работи при този случай. Това закононарушение е доста грубо “, съобщи още престъпният психолог.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР