Кадър Нова твВъзмутена от наглото поведение на Ричард, Кали поиска

...
Кадър Нова твВъзмутена от наглото поведение на Ричард, Кали поиска
Коментари Харесай

Извънредно от ВИП Брадър: Кали попиля нахалния Ричи очи в очи: Ти си супер жалък! Махай се от къщата още сега!

Кадър Нова тв

Възмутена от наглото държание на Ричард, Кали изиска изключително да влезе в къщата на ВИП Брадър. " Кали влиза със закани за плесници ", разгласи Ники Кънчев.

" Ти, моето момче, желаех да вляза и да ти шибна една лупаница, обаче това ще докара до неприятни последствия. Затова си избери една камера, на която аз да им се извиня за това, което ще чуят. Ако аз би трябвало да им се извиня, това значи, че те са те възпитали добре, само че ти нищо не си схванал. Добре ли си учтив или зле!? Ти си извънредно зле учтив! И аз те апелирам да направиш една мъжка постъпка и тя е да се откажеш от своя щит и да се махнеш от това предаване, тъй като нито Стефан, нито Петко, нито Раузи заслужават да си излязат по-късно, което гледаме от петък насам. И освен аз, а цяла България! Не мога да не преставам да те виждам, теб и  тъпите ти тактики, с които унижаваш всяка една жена, която те гледа. Сбърка! - това няма да те направи прочут, нито ще те задържи в шоуто. Изложи се и то на гърба на един пич. ", подреди го мъжката Кали.

" Аз скърбя... ", провърмори Ричард.

" Хората се ужасяват от теб. Ти градиш кариера на гърба на едно нежно създание като Роузи, която за жалост е влюбена в теб. Аз съм права и това го мисли цяла България. Ти си супер презрян!!! ", довърши го Кали. 

" Роузи, ти постъпи като пич, само че пострада. Има дами, които са жертви на домашно принуждение. Ричард, махни се, изложи се. Исках да те ударя, само че не мога да си го разреша ", приключи наказателната си тирада Кали.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР