Кадър Нова ТвВъншният министър направи коментар по две актуални теми

...
Кадър Нова ТвВъншният министър направи коментар по две актуални теми
Коментари Харесай

Захариева: Получихме документите, в които пише, че причината за смъртта на Атанас Скатов е скъсано мъже

Кадър Нова Тв

Външният министър направи коментар по две настоящи тематики - нещастието с Атанас Скатов и изказването на сръбски професор по отношение на в България. „ Оказваме цялостно подпомагане на околните на Атанас Скатов. Много е значимо да се откри повода за случая. Нека да се направи обективно следствие, с цел да не случват повече такива произшествия ", заяви външният ни министър Екатерина Захариева. 

От Външно министерство също са получили документите, в които написа, че повода е скъсано въже, разясни тя в " Здравей, България " по Нова Тв. 

Захариева направи коментар и по отношение на изявлението на сръбски професор, който нарече  българите „ зверове, които избиват всичко след себе си ” в телевизионно изявление.

„ След като разбрахме какво е споделил професор Драган Симеунович, извикахме посланика на Сърбияв Министерство на външните работи. Попитахме какво се случва. Наистина имаме положителни връзки със Сърбия. Посланикът изясни, че Симеунович не е част Правителствена академия за национална сигурност. След няколко дни и професорът посочи, че няма поради всички българи и че изявлението му било изтълкувано погрешно ", съобщи тя.

„ На Балканите сякаш постоянно ври и кипи. Трябва повече сдържаност в изрече, да мислим преди да приказваме ", счита Захариева.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР