Кадър: Нова ТвВ Здравей, България по Нова Тв д-р Екатерина

...
Кадър: Нова ТвВ Здравей, България по Нова Тв д-р Екатерина
Коментари Харесай

Д-р Андреева: Има деца с вирусни инфекции и усложнения след тях, но не създавайте паника

Кадър: Нова Тв

В „ Здравей, България ” по Нова Тв доктор Екатерина Андреева от приемно поделение на детския кабинет в болничното заведение в Карнобат призна, че има затруднения при деца с вирусни инфекции, само че прикани да не се основава суматоха след популацията.

„ От началото на предходната седмица се следи нараснала заболеваемост на случаи от вирусни инфекции, при които се получават затруднения – пневмонии, бронхиолити и други.

Децата се одобряват с висока температура, която в продължение на 3-4 дни не може да се овладее в амбулаторни условия, суха кашлица, която се задълбочава и затруднява дишането.

Други признаци са болки в корема и повръщане, което в допълнение усложнява лечебния развой в амбулаторни условия заради неспособност за приемане на медикаменти, което постанова хоспитализиране.

Не е казус да има затруднения след вирусни инфекции, всичко зависи от имунния статус на самото дете. Често се получават пневмонии, само че това не е толкоз ужасно. При хоспитализиране и при осъществяване на рутинно лекуване децата се усъвършенстват в доста бързи периоди. Това не би трябвало да основава някаква суматоха измежду популацията. ”, сподели доктор Андреева.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР