Кадър: Нова ТВВ Плюс Минус по Нова Тв дипломатът Елена

...
Кадър: Нова ТВВ Плюс Минус по Нова Тв дипломатът Елена
Коментари Харесай

Елена Поптодорова: Трети сериозен участник ще се намеси във втория тур на изборите в Украйна и ще опита да разубеди...

Кадър: Нова ТВ

В „ Плюс Минус ” по Нова Тв дипломатът Елена Поптодорова разяснява изборите в Украйна. Тя счита, че вторият тур ще е много оспорван сред спечелилия в първия - х умориста Володимир Зеленски, и Петро Порошенко, защото, в случай че се трансферират гласове на настоящия президент Порошенко, нещата стават на кантар.

Поптодорова обаче разгласи сензационно, че във втория тур решаваща ще е ролята на третия главен и сериозен участник състезател – Русия.

„ Ако в предходните избори Русия искаше да наложи своя човек и беше съсредоточена в поддръжка за претендент, в този момент тримата претенденти са проевропейски и Русия ще опита да компрометира изборния развой, с цел да се стигне до оборване на изборите и подлагане на подозрение на самата народна власт. Русия ще опита да разубеди украинците за метода на избора, който са създали, като им каже: „ Вижте до каква степен ви докара въпросната народна власт, Запада до каква степен ви докара. ” Тук към този момент приказваме за отбрана на избора на Украйна, това е систематичен избор. ”

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0... (преди 28 секунди) Рейтинг: 1835 | Одобрение: 985 Нещо за обири от безмитни магазини не сподели ли по какъв начин се вършат? Някоя загадка по този начин да показа.  0  0 морският (преди 2 минути) Рейтинг: 37738 | Одобрение: 22108 ТАЯ би трябвало да си смени хапчетата!  ;) Напиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР