Кадър: Нова ТвВ никакъв случай не се чувствам като опозиция

...
Кадър: Нова ТвВ никакъв случай не се чувствам като опозиция
Коментари Харесай

Антон Кутев: БСП е ключова партия със своята 130-годишна история

Кадър: Нова Тв

В никакъв случай не се усещам като съпротива в Българска социалистическа партия. Нямам проблем и с това, че вече не съм зам.-председател на парламентарната група на партията. Това показа в студиото на ``Плюс-минус`` по Нова телевизия националният представител от опозицията Антон Кутев.

,,БСП е основна партия в политическото пространство със своята 130-годишна история, макар че напоследък залитнахме повече към популизма. Въпреки това считам, че можем да спечелим кметското място в София и освен там. Смятам, че в случай че проведем една добра акция имаме действителни шансове за продобиване на столицата``, разяснява Кутев.

По думите му оттеглената оставка на Корнелия Нинова е добър избор, тъй като концепцията за вътрешнопартийни избори преди локалния избор не би била добра. Той уточни още, че Мая Манолова би била мощен избор, в случай че се кандидатира за кмет на София.

,,Разбира се, че Манолова ще има поддръжката на Българска социалистическа партия, в случай че се кандидатира, само че аз държа на мощните хора, които са излезли от партията, с цел да ги държим покрай нас като Илияна Йотова, Мая Манолова, Сергей Станишев - това са все мощни леви хора, които са се потвърдили отвън Българска социалистическа партия и имат огромен авторитет``, изясни той.

Според Антон Кутев намаляването на партийната дотация на 1 лев е неоспорим удар върху опозицията преди локалния избор наесен и добави, че главният проблем тук е, че всички партии ще станат подвластни от бизнеса.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР