Кадър: Нова ТвУлтрамаратонецът Красимир Георгиев е изправен пред ново предизвикателство

...
Кадър: Нова ТвУлтрамаратонецът Красимир Георгиев е изправен пред ново предизвикателство
Коментари Харесай

Наш ултрамаратонец станал готвач на семейство Бекъм: Виктория беше на салата и маслини, а Дейвид е...

Кадър: Нова Тв

Ултрамаратонецът Красимир Георгиев е изправен пред ново предизвикателство – Коридор 8, който да свързва Черно с Адриатическо море. За задачата той ще бяга благотворително 1200 км за 13 дни, като започва от Бургас.

„ Този кулоар е значим, желая да мога да пътувам от България за Северна Македония и Албания доста по-бързо и елементарно, желая да си пия кафето в Скопие. Маратонът стартира от Бургас и ще продължи 13 дни, уповавам се да се забележим на Адриатическо море в Дурас. Никога не съм бягал 1200 км. ”, сподели за „ На кафе ” по Нова Тв Краси.

Той разкри и забавен интервал от пребиваването си в Англия, който е обвързван с Виктория и Дейвид Бекъм.

„ Един мой другар, френски готвач, ме предложения в неговия ресторант, когато още не можех да сготвям, даже едно яйце не можех да си направя, само че човек се учи. Семейство Бекъм имаха ложа на Националния стадион и там се срещнах с тях. Малките ядяха много разграничи неща, а Виктория беше на салата и маслини. Викаха ме и за други мачове. Дейвид е супер готин, той си яде обикновено и уравновесено, не изпада в една или друга прекаленост. ”, показа Краси Георгиев.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: