Кадър: Нова ТВТв водещата Нана Гладуиш даде интервю за На

...
Кадър: Нова ТВТв водещата Нана Гладуиш даде интервю за На
Коментари Харесай

Току що в ефира: Нана Гладуиш разкри болезнена случка, която...

Кадър: Нова ТВ

Тв водещата Нана Гладуиш даде изявление за „ На кафе ”. Тя разкри мъчителна преживелица от тийнейджърските си години, която й попречила да продължи да свири на цигулка, само че пък я запалила по тениса.

Ето част от това, какво сподели Нана:

„ Сприятелявам се в действителност с елементарни хора, които са доста същински и претърпяват нещо в живота си. Което носи доста страсти, за положително или за неприятно. Това, несъмнено, е изтощаващо, само че мен ме зарежда, тъй като е доста същинско.

Душата ми се радва на дребните неща. Никога не е било значимо какъв автомобил карам, какъв телефон употребявам, единственото значимо нещо с съществуването на пари, е пътуванията. Сега съм с загар, тъй като бяхме една седмица в Ейлат. Наистина си починахме, изкарахме добре. Беше нещо друго, опитвахме разнообразни неща.

Забежката в нашето семейство е тенисът. Ние сме манияци. Навсякъде, където пътуваме, сме с екипите, тенис ракетите, с чантите, с топките даже. Където и да съм ходила, това което не съм пропуснала, е къде са тенис кортовете.

Майка ми е била републиканска шампионка по тенис за девойки и е била извънредно добра тенисистка за времето си. В тийнейджърските си години си срязах вените, без да желая, и не можех да изсвирвам на цигулка. Тогава единственото, което ми разрешиха нашите да върша, е да държа ракета и ме заведоха на кортовете. Но беше задоволително късно, с цел да се занимавам с този спорт.

9–годишният ми наследник е пристрастен по нашата фикс идея, по нашата обич към спорта. Той тренира, само че какво ще стане, това е тематика на различен диалог. ”

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР