Кадър: Нова ТвТоку що Веселин Марешки обяви в Плюс Минус

...
Кадър: Нова ТвТоку що Веселин Марешки обяви в Плюс Минус
Коментари Харесай

Марешки обяви ще има ли предсрочни избори и предупреди: Всички, които са нагазили в калта, да не ни вкарват в тяхната кочина

Кадър: Нова Тв

Току що Веселин Марешки разгласи в Плюс Минус по Нова Тв, че няма опция да има предварителни парламентарни избори.

Ето какво сподели Марешки:

„ Парламентарните избори ще бъдат тогава, когато им е периода. Няма да има предварителни парламентарни избори.

Всички тези хора искаха да ни вкарат в тяхната кочина, в тяхното мочурище, въз основата на това кой повече е крал, кой по-евтино е купувал евтини жилища. Ние на тази база сме нула. Няма по какъв начин да влезем в този разговор, тъй като ние не сме купували евтини жилища.

Всички, които са нагазили в калта, да си носят отговорността и да не ни вкарват в тяхната кочина. Ние не сме взели участие в никаква двалавера, ние не сме продавали българско поданство, не сме разпродавали парцели на военното министерство. Там се случват страшни неща. Това, което се случва с жилищата, е нула спрямо това, което се случва във военното министерство. Само че с тези жилища замитат следите във военното министерство.

Не желаеме да влизаме в тяхната кочинва, ние желаеме да прехвърлим борбата в това, кой е по-полезен за българския народ с дейностите си, преди да се кандидатира за евродепутат.

Това ще бъде нашата акция. Аз излизам и демонстрирам, мога да направя това и това, какво са създали тези преди мен... ”

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР