Кадър: Нова ТвТоку що в Здравей, България по Нова Тв

...
Кадър: Нова ТвТоку що в Здравей, България по Нова Тв
Коментари Харесай

Кънчо Стойчев обясни защо Борисов мълчи за избора на Марияна Николова. Премиерът е...

Кадър: Нова Тв

Току що в „ Здравей, България ” по Нова Тв социологът Кънчо Стойчев разгласи за какво Бойко Борисов не е участвал в залата при избирането на Марияна Николова за вицепремиер и какъв метод на държание е избрал след дебатите за нейния избор предния ден. Стойчев дефинира също постигнатият компромис сред съдружните сътрудници за избирането на Марияна Николова за вицепремиер за неверен.

Ето какво съобщи Кънчо Стойчев:

„ Борисов желае да поеме цялата отговорност, това е знак, че предния ден никак не са протеки елементарно договарянията. Бе реализиран сложен компромис, само че компромисът е неверен. Нямам нищо персонално срещу новия вицепремиер, не познавам госпожата, само че това въпреки всичко е най-близкия човек на Сименов. Работи всеки ден с него, това е поръчка на Сименов да продължи битката, въпреки че не е ясно каква битка води. И най-вероятно Борисов вярно, въпреки и меко, се дистанцира от това, което се случва.

ГЕРБ е партия на малцинството в Народното събрание и бе въпрос на време по кое време ще се случи нещо сходно, напрежението ескалира в този миг по редица аргументи. ”

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР