Кадър Нова твТази седмица в Неделята на NOVA Мариян Станков-Мон

...
Кадър Нова твТази седмица в Неделята на NOVA Мариян Станков-Мон
Коментари Харесай

Димо Алексиев: Готов съм да простя всичко в името на любовта

Кадър Нова тв

Тази седмица в " Неделята на NOVA " Мариян Станков-Мон Дьо ни среща с артиста Димо Алексиев.

Неуспехите във волейбола го подариха на българската аудитория. Неговият Калигула преди близо 10 години му донесе славата и премия „ Аскеер ” за изгряваща звезда и го прати на щат в Народния спектакъл. Но след два сезона, дълго очакване за роля и потребността от сигурни пари, той избира свободата и напуща трупата на най-големия спектакъл в България.

Днес Димо Алексиев е свободен да прави избори. А това му дава свободата да приказва свободно. Дори за специалността, в която безшумно се плетат интриги, за новите времена и подмяната, за любовта, смирението и грешките: " Човек не би трябвало да се срами от неуспехите ", споделя Димо. И е безапелационен, че сериозен проблем на актуалните хора е неналичието на усет. " Ако нямаш усет, може да си окъпан в разкош и отново да си свиня ", искрено декларира артистът.

Той приказва и за любовта. Казва, че за него тя е урок и е подготвен да елементарни всичко, когато обича - даже и невярност. 

" Дъшерите ми са две от лицата на любовта в моя живот. Искам да ги науча да обичат, което наподобява все по-трудно ", споделя още Димо Алексиев.

Той не счита славата за необикновен позитив. „ Не е готино да си прочут в такава дребна град страна, тъй като никой не зачита персоналното ти пространство ”, споделя още артистът.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР