кадър Нова твШефът на ДФ Земеделие Васил Грудев е освободен

...
кадър Нова твШефът на ДФ Земеделие Васил Грудев е освободен
Коментари Харесай

Освободиха шефа на ДФ Земеделие

кадър Нова тв

Шефът на Държавна фирма " Земеделие " Васил Грудев е освободен от поста си. На извършеното през днешния ден съвещание бяха освободени и неговите заместници Евдокия Кръстева и Иван Капитанов, съобщи.

Днес беше определено и ново управление на Фонда. За изпълнителен шеф на ДФЗ е назначен Борис Михайлов. Негови заместници ще бъдат Боряна Алексова, Петя Славчева, Георги Динев и Владимир Атанасов.

Борис Михайлов е роден през 1959 година в София. Той има магистърски степени по стопанска система и право. Също по този начин има приключен курс по мениджмънт в Съединени американски щати, както и квалификационни курсове в региона на приватизацията, приватизационните фондове, стоковите, фондовите и валутните тържища.

Работил е като инспектор в Министерството на финансите, шеф на консултантска компания в региона на финансите и правото, както и като юрист по данъчно и наказателно право.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР