Кадър: Нова ТвСега вече фамилията ми не ми тежи, но

...
Кадър: Нова ТвСега вече фамилията ми не ми тежи, но
Коментари Харесай

Внучката на Тодор Живков проговори за детството си и фамилията и разкри, че...

Кадър: Нова Тв

Сега към този момент семейството ми не ми тежи, само че когато бях дете ме притесняваше това, че съм внучка на президента. Всички ми се радваха и това още повече ме притесняваше. Това показа надарената дизайнерка и внучка на Тодор Живков - Евгения. 

Тя е безапелационна, че е имала хубаво детство и фамилията й не я е ограничавало в контактите й с другари и съученици. „ Оттогава ми останаха и някои другари, измежду които е и Сергей Станишев ”, сподели Живкова пред Нова телевизия.

„ В почивните дни постоянно се събирахме цялото семейство. Живеехме дружно с дядо ми, с вуйчо ми Владимир и неговото семейство. Всяка вечер бяхме дружно. Всяка вечер дядо ми гледаше новините и ние около него. Когато малко поотраснахме, в държавната вила в Бояна има двор. Всяка вечер дядо ми се разхождахме и ние бяхме с него. Говорехме си за другари, за това по какъв начин е минал денят... За всичко ”, описа Евгения.

„ В началото не се притеснявахме от това какво ще се случи, откакто бе свален от власт. Той беше изолиран, подложен в всекидневен домакински арест. В началото единствено мен и сина му Владимир допускаха до него. След това го арестуваха публично ", спомни си дизайнерката. 

За майка си тя споделя, че е била извънредно добър и съпричастен към проблемите на другите човек. Винаги се стараела да оказва помощ. Евгения споделя, че евентуално от майка си е наследила и любовта си към красивото, което след това я насочва към дизайнерската специалност.

" Беше доста добра с всички, искаше постоянно да помогне, да бъде съпричастна към проблемите на хората. Голямата й упоритост да изведе България напред. Тя доста четеше, обичаше да написа. Най-интересната ми среща около нея е с Ванга. Майка ми я беше поканила на посетители в София. посрещнахме я, тя се обърна към мен и сподели: „ Това момиче ще приключи история ” ", показа още Евгения Живкова. 

Най-големият мит за Людмила Живкова е, че тя се е самоубила. Това беше против всичките й правила. А думите, които в никакъв случай няма да не помни от майка си, са, че царската корона е хубава, само че тежка.

„ Много политици са идвали да се съветват с дядо ми. За едни президентски избори даже идваха, с цел да го питат дали този претендент е подобаващ ”, разкри Живкова, само че не пожела да посочи за кого тъкмо става въпрос.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР