Кадър Нова твСъс сутрешен гаф започна прогнозата на времето по

...
Кадър Нова твСъс сутрешен гаф започна прогнозата на времето по
Коментари Харесай

Заместничката на Деси Банова зацикли на прогнозата за времето! Виктор Николаев взе на подбив

Кадър Нова тв

Със утринен гаф стартира прогнозата на времето по Нова телевизия. Новата синоптичка Нора Шопова безусловно зацикли, до момента в който оповестява какви ще са температурите през идващите дни. Красивата заместничка на Деси Банова напълно се обърка в края на прогнозата, а феновете едвам схванаха за по кое време ще би трябвало да подготвят чадърите и по-топлите облекла, написа Пик.

" Това беше прогнозата за времето. Малко объркана, само че и аз самата се обърках ", изцепи се Нора Шопова, а водещият Виктор Николаев употребява случая, с цел да вземе на майтап колежката си: " Нищ нали по тази причина споделяме прогнозата на всеки 30 минути. "

Обиграният към този момент новинар Богомил Грозев също изпита леки компликации с новинарската емисия, ко стартира тъкмо след прогнозата за времето. Опитът на Грозев обаче го измъкна бързо от неловката обстановка. Спънките му въпреки всичко подсказват, че може би и двамата водещи са имали проблеми с ау кюто и по тази причина се стигна до конфузния миг с Нора Шопова. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР