Кадър Нова твРодители на деца от училището в село Яна

...
Кадър Нова твРодители на деца от училището в село Яна
Коментари Харесай

Скандалът в село Яна! Дъщерята на учителката Фани Стоянова: Тези момичета, които сега се правят на жертви, обраха майка ми, а после я оплюха в ефир

Кадър Нова тв

Родители на деца от учебното заведение в село Яна излязоха тази заран на митинг пред школото, с цел да поддържат учителката Фани Стоянова, която бе упрекната в нахлуване над своя ученичка от 6-и клас. Според родителите обаче Стоянова е не агресор, а жертва.

" Пълна неистина е всичко, което беше наговорено досега ", разяснява пред камерата на Нова тв дъщерята на Стоянова. " Всичко стартира с едни откраднати 300 лв. от портмонето на майка ми преди една седмица. Сезирана е полицията и детска педагогическа стая. Станало е ясно, ч е кражбата е осъществена от три девойки, измежду които две от " пострадалите " девойки при абсурда. Харчили са си дружно паричките, а след това са се чудили по какъв начин да отмъстят и да изкарат майка ми черна. Няма по какъв начин едно ударено момиче да не реагира в мига на удара, да не се оплаче, да не изохка. Нито един от учениците тогава не е схванал какво е станало, нито един от учителите не са разбрали, че децата са засегнати. След като ученичката се е прибрала у дома, споделила, че нещо я боли. Бабата пристигнала в учебното заведение, нахлула в часа, който сега се организира, обърнала е чина върху майка ми, която в този момент има синини ", разяснява дъщерята на Стоянова.

В поддръжка на учителката пред учебното заведение в село Яна се събраха освен родители, само че и някогашни преподаватели, съгласно които сходни конфликти не са за първи път.

" Последните няколко години учениците нямат обикновено почитание към учителите. Тук не приказваме за харесване, а за обикновено образование и дисциплинираност. Потърпевши са единствено учителите ", разяснява една от някогашните учителки. 

" Момичетата са си признали за кражбата и от 300-ата лв., които са взели от майка ми, са им останали 45 лв. и са ги върнали ", посочи още дъщерята на Стоянова. 

" Тук не става въпрос за парите! Става въпрос за уронения авторитет на един български преподавател с 40-годишен стаж, който в последна сметка беше ограбен и оплют по всички национални малките екрани ", добави тя. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК document.domain = `petel.bg`; function resizeIframe() { document.getElementById( " ab
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР