Кадър Нова твПремиерът Бойко Борисов сподели, че е разочарован от

...
Кадър Нова твПремиерът Бойко Борисов сподели, че е разочарован от
Коментари Харесай

Английската посланичка обясни защо BBC е атакувала България за убийството на Виктория и сподели възмущението на Борисов от очернянето: Той се чувства предаден

Кадър Нова тв

Премиерът Бойко Борисов показа, че е отчаян от метода, по който бе отразен случая в интернационалните медии, и аз споделям мнението му. тъй като за дни полицията събра доста доказателства. Това съобщи в ефира на Нова тв английската посланичка у нас Ема Хопкинс по отношение на вчерашното порицание на Бойко Борисов.

 

Припомняме, че премиерът съобщи на среща с 36-мата посланици, че е отчаян задето нито една страна и нито една непозната медия не са се обърнали за информация по следствието на убийството на журналистката Виктория Маринова и не е направено питане, нито има позвънявания по формален път, написа Блиц.

" Европейската заповед за арест и всяка полицейска работа би трябвало да се гордее с резултатите. Борисов се усеща все едно България е предадена в медиите и са направени доста прибързани изводи ", добави тя.

Запитана дали има имиджов проблем и целенасочена офанзива от страна на медии като BBC, сложили закононарушението наедно с убийствата на проверяващи публицисти през последната година, Хопкинс съобщи: " Винаги има грешки при отразяването наред с доста виновната публицистика. Нашата преса е свободна и политиците не всеки път харесват това, което публицистите споделят. Разбира се свободната преса може да каже каквото си желае. Относно породените неприятности в тази ситуация, следейки събитията в Солсбъри, имаше разпространени версии, че Тереза Мей персонално го е направила или че е дело на свекървата на Скрипал ".
 
" Предвид това, което се случи последните години, смисъла на медийната независимост, възхода на подправените вести и сериозните похищения против публицисти, от време на време се получава нервен отзив при неналичието на надеждно разглеждане за определяне на връзките. Наистина бе извънредно отразено - това е брутално полово закононарушение против жена, а това не се чу. Не се говореше доста за случаите с принуждение против дами в Европа ", съобщи още посланичката.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР