Кадър Нова твПотресен съм от случая, при който вчера клиент

...
Кадър Нова твПотресен съм от случая, при който вчера клиент
Коментари Харесай

Свиневъд за намерената игла в свинско месо: Допускам саботаж от страна на някой бесен работник

Кадър Нова тв

Потресен съм от случая, при който през вчерашния ден клиент е намерил огромна игла, забита в парче свинско, което си е купил. " Видях през вчерашния ден фотосите и това, което ми прави усещане е, че към иглата месото не е реагирало по метод, по който се чака, в случай че тя е попаднала, когато животното е било живо. При попадане на непознат обект в едно прасе, към него би трябвало да се появи една капсула, която аз не видях. Надявах се, че това не е някоя тъпа смешка на човек по веригата, тъй като на мен въобще не ми е смешно. Надявам се, че способените органи ще вземат нужните ограничения и ще разнищят историята до край. Това разяснява пред камерата на Нова тв свиневъдът Венцислав Славов.

``
реклама

Има по този начин наречените тумблери, които се изпалзват, с цел да стане месото по-крехко. Те работят с игли. Така че е допустимо оттова да е пристигнала иглата в месото на клиента. Но аз имам подозрение по-скоро, че някой нещо е направил, уточни той.

Не изключвам забитата игла да е дело на някой служащ, който е бил гневен на работодателя си, да са влезнали в свада и той по този начин да е желал да си отмъсти, добави той.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР