Кадър Нова твПолицията във Велико Търново се зае със случая,

...
Кадър Нова твПолицията във Велико Търново се зае със случая,
Коментари Харесай

Заради паркомясто: Мъж получи заплахи за физическа саморазправа

Кадър Нова тв

Полицията във Велико Търново се зае със случая, при който мъж получи закани за физическа разпра от охранители поради паркомясто, заяви Нова тв.

На път за София Иво Мирчев се отбил до заведение за бързо хранене наоколо до Старата столица. Не можел да паркира поради два първокласни автомобила, спрели напречно и заели няколко от свободните паркоместа. Охранителите реагирали остро на молбата да реалокират една от колите, а мъжът подал сигнал на телефон 112.

Екип на полицията обаче по този начин и не дошъл. Органите на реда към този момент са открили чия благосъстоятелност са лимузините с варненска регистрация

„ Неколкократно ме заплашиха с физическа разпра за това, че аз върших фотоси на това, което се случваше. Първата беше, когато помолих да паркирам колата си. Но не опасността е значима, а това, че явно има възобновление на мутрите и като жители поносим нещо сходно да се случва. Очаквам Министерство на вътрешните работи да види кои са тези хора, които могат да си разрешат на обществено място да се държат толкоз надменно. Институциите демонстрират, че не работят. Министерство на вътрешните работи, Национална агенция за приходите да създадат инспекции ”, прикани Иво Мирчев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР