Кадър: Нова ТвПевецът Васил Найденов даде интервю за На кафе,

...
Кадър: Нова ТвПевецът Васил Найденов даде интервю за На кафе,
Коментари Харесай

Васил Найденов до болка откровен в ефира – възприема ли се като голям човек и кога му е най-трудно

Кадър: Нова Тв

Певецът Васил Найденов даде изявление за „ На кафе ”, в което впечатли с мъдри мисли.

На първия въпрос към него – възприема ли се огромен човек, Васко отговори по следния метод:

„ Никога. Години наред Партията ни учеше да бъдеме „ На всеки километър ”, и общо взето от една страна това беше кофти, само че въпреки това пък, дето вика Стоянка Мутафова, се сраснахме със сцената, и малко или доста човек става профешенъл. ”,

Последва въпрос – за какво всички желаят да са №1 и доста се плашат да са №2, толкоз ли е ужасяваща концепцията да не си първи?

”Една доста известна наша певица, да не кажа от най—най известните, сподели, че там не се знае кой е по номер 1. Колкото да се стараеш медийно, колкото и да имаш билбордове, колкото и да вървиш по червени килими, колкото и да спиш с хора и депутати, и да ти заплащат кой ли не, бил съм зад Лили Иванова и съм чувал „ наш ”то Лили ”, ти би трябвало да си нашия Апостол Карамитев. ”, отговори Васил.

Запитан в какво не му е вървяло в живота, Найденов сподели: „ Никога не ми е било елементарно, в случай че би трябвало да услужа на някой. Мога да направя чудеса. Обичам да върша услуги, в случай че ми поискаш услуга, до президента ще те закарам.

Аз съм човек, който не съм привикнал да се апелирам, нито съм бил политически зает с някой, с цел да изкарам някои дивиденти. Така че общо взето, съм вървял съм по най-трудния път, само че по този начин съм по-независим. ”

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР