кадър Нова твОт 11 декември до момента колата на варненеца

...
кадър Нова твОт 11 декември до момента колата на варненеца
Коментари Харесай

Абсурд във Варна: Сложиха скоба на кола на частен паркинг

кадър Нова тв

От 11 декември досега колата на варненеца Светослав Стефанов е със скоба, въпреки че е била оставена на частен паркинг. Той отхвърля да заплати санкцията, тъй като съгласно него тя е непозволена. Стефанов оставя автомобила си на паркинга на един от комерсиалните центрове в морската столица. След като пазари, намира колата си с сложена скоба, предава NOVA.

„ Помислих, че е станало някакво неразбирателство. Слязох, с цел да го изясним. Оказа се, че се постановат санкции, на всички места е написано. Казах им, че тези табели мога да ги обрисувам и аз или да ги поръчам някъде ”, описа той.

От Министерство на вътрешните работи прецизират, че полицията няма право да слага скоби на транспортните средства, а единствено да сформира актове или фишове за санкции. След като излиза наяве, че скобата не е и на Общината, поражда въпросът има ли право охранител да закопчава коли. Въпреки че на паркинга има указателни табели, Светослав е уверен, че по никакъв метод не е нарушил разпоредбите.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР