Кадър Нова твНещата в политиката ни са доста особени малко

...
Кадър Нова твНещата в политиката ни са доста особени малко
Коментари Харесай

Спас Гърневски: Планът Решетников е в апогея си

Кадър Нова тв

Нещата в политиката ни са много особени малко повече от месец преди европейските избори. В България тече опит за пълзящ преврат от тези, които от първия ден на това държавно управление и парламент започнаха война против него с опити за подправени вести, интриги и разделяне в обществото, сподели в утринния блок на Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски, представен от вести.бг.

Всичко това е опит да бъде спрян европейският път на България. Планът " Решетников "  в България се извършва и сега сме в неговия разцвет и с предизвикването на абсурда " Апартаментгейт ". Търсят се аргументи да бъде ударена една политическа мощ, само че това се върна като бумеранг към всички, съобщи Гърневски.

30 години не сме имали такава битка с корупцията, каквато има в последната година след влизането в деяние на новия антикорупционен закон. От 30 години за първи път виждам в дадена партия – ГЕРБ, един извънредно висок стандарт, натрапен от Борисов. Дисциплината е невероятна, подават се оставки при минимум подозрение. Това е високата летва в ГЕРБ - незабавно се освобождава поста, с цел да може да се правят инспекциите. При тази висока летва надали някой ще си намерения да си купи едно пакетче семки. Докато аршинът при опозицията е различен – народен представител с повдигнато обвиняване – Елена Йончева, е лидер на европейската листа, а политик с повдигнато обвиняване за пазаруване на гласове – Манол Генов, към момента е народен представител, съобщи Спас Гърневски.

По думите му в ГЕРБ няма вътрешно напрежение.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР